Ιδανικό για πρωινό ή ενδιάμεσο γεύμα. Το βρίσκουμε εύκολα είτε στο φούρνο, είτε σε πλανόδιους κουλουρτζήδες. Συνδυάζεται τέλεια με γάλα ή λίγο τυρί (πολλοί πουλάνε και τυρί μαζί με το κουλούρι). Είναι πρακτικό, γρήγορο, χορταστικό και νόστιμο. Τρώγεται το ίδιο ευχάριστα όλες τις εποχές του χρόνου. Δεν αλλοιώνεται και μπορούμε να το μεταφέρουμε και να το έχουμε πάντα μαζί μας.
29Δεκ
Related Post
Μαστίχα Χίου
Η μαστίχα προέρχεται από τη ρητίνη του μαστιχόδεντρου το οποίο καλλιεργείται μόνο στη νότια Χίο, γι΄ αυτό και το όνομα «μαστίχα Χίου». Παράγεται με πολύ συγκεκριμένη διαδικασία. Είναι αρωματική με…
Read More
Φράουλα vs Πορτοκάλι
Η φράουλα έχει περισσότερη βιταμίνη C απο το πορτοκάλι. 100γρ. φράουλες περιέχουν 60mg βιταμίνης C ενώ 100γρ. πορτοκαλιού 50mg.
Read More